Vacatures bij Lot66 | Lot66

Vacatures bij Lot66

werken bij lot66 werken bij lot66
Activiteiten begeleiders

In deze baan ga je gasten begeleiden tijdens hun dagje uit. De activiteiten variëren, denk bijvoorbeeld aan karten, laserschieten, bowlen en solexrijden. Je bent gastvrij en klantgericht of bent bereid dit te leren. Je komt terecht in een jong team waar we houden van een geintje maar het vooral ook belangrijk vinden de gasten een bijzondere dag te bezorgen.
 

Functie eisen:

  • Beschikbaarheid doordeweeks
    (middagen/avonden) en in het weekend

  • Affiniteit met de activiteiten is een pré.

 

Interesse? Mail ons! Je kunt je motivatie en CV mailen naar info@lot66.nl.

Medewerker horeca

Uiteraard kan ons bedrijf niet bestaan zonder horecatoppers! Je hebt te maken met afwisselend horecawerk achter de bar, begeleiding bij diners en voorbereidingen etc. in de keuken. Je vindt het leuk om in een jong team te werken en onze gasten een mooie dag te bezorgen. Uiteraard is er ruimte voor een geintje op de werkvloer maar afspraken kom je na en je vindt klantvriendelijkheid belangrijk.

 

Functie eisen:

  • Beschikbaarheid voor de weekenden maar vooral ook doordeweeks (incl. avonden)

  • Ervaring in de horeca is een pré maar niet noodzakelijk.

 

Interesse? Mail ons! Je kunt je motivatie en CV mailen naar info@lot66.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Stage bij Lot66

Meewerkstages
Lot66 heeft regelmatig stageplaatsen beschikbaar voor meeloopstages, eventueel gekoppeld aan extra opdrachten. Meer weten? Neem daarvoor gerust contact met ons op via info@lot66.nl

 

Afstudeeropdrachten
Het onderzoek dat we voortdurend doen naar onze concepten en organisatie, verloopt via ons eigen onderzoeksbedrijf Lothian BV. Voor actuele onderzoeks- of afstudeeropdrachten kun je hier terecht. Zelf een  goed idee of een opdracht voor ogen? Laat het ons weten via info@lot66.nl!

 

 

 

 

 

 

© 2019 Lot66Lothian BV