Organiseer je teamuitje bij Lot66 in Breda! | Lot66

Organiseer je teamuitje bij Lot66 in Breda!

Onze tips

Staat het op je planning om een teamuitje te organiseren, ergens in de omgeving van Breda? Bij Lot66 kun je uitstekende terecht voor een geslaagd teamuitje waarbij je elkaar beter leert kennen, samenwerking en teambuilding stimuleert en ook nog eens een gezellig dag kan hebben. Moet er bijvoorbeeld vergaderd worden over belangrijke onderwerpen en zou je dat graag eens combineren met een leuke teambuilding activiteit om daarna lekker te gaan eten? Het kan bij Lot66 in Breda!

Onze tips voor teambuilding in Breda

Om jullie targets volgende periode te halen, is het soms nodig om alle koppen dezelfde kant op te krijgen. Je kunt bij Lot66 terecht voor verschillende leuke teambuilding activiteiten om je team dichter bij elkaar te krijgen.

 
Stack

Stack is een teambuildingsactiviteit bij uitstek, samenwerken is hier immers noodzakelijk! Bouw samen binnen de gestelde tijd een zo hoog mogelijke stapel van kratten. Stijgt jouw team de hoogte in of zakt het als een kaartenhuis in elkaar? Lees meer.

Endurance race

Tijdens de endurance rijden verschillende teams van je bedrijf tegen elkaar, iedere afdeling vertegenwoordigt een kart en met je teamgenoten wissel je elkaar af. Verslaat Sales weer de Administratie of gaat het Management er met de prijzen vandoor? Lees meer.

Verdedig je basis met lasergamen

Speel met twee of meer teams waarbij ieder team zijn basis verdedigt en de tegenstanders zoveel mogelijk moet zien te raken. Er zijn veel verschillende spelvormen mogelijk. Lees meer.

Escape Room

Als er iets is waarbij je goed moet samenwerken, is het wel bij escape rooms!

 

Bij "The Casino Heist" ga je een race tegen de klok aan om op tijd de eigendomsakte te vinden, anders word je gepakt door de Maffia!

teambuilding activiteiten bedrijfsuitje
© 2022 Lot66Lothian BV