Urban: onze nieuwe locatie in Breda | Lot66

Urban: onze nieuwe locatie in Breda

 

State-of-the-art bowlingbanen, all American minigolf, air hockey en basketbal games, onze nieuwe locatie Urban in Breda heeft het allemaal. Binnenkort hebben we zelfs een spectaculaire, interactieve VR escaperoom!

 

Lot66 Urban is de nieuwe locatie van Lot66 aan de Hambroeklaan 1 in Breda (vlakbij treinstation Prinsenbeek). Ook op deze nieuwe locatie zijn tal van leuke activiteiten te vinden en kun je je gerust een hele dag vermaken. 

De leukste activiteiten voor iedere gelegenheid

Lot66 Urban is, net als onze hoofdlocatie, volledig ingericht volgens onze stoere, Amerikaanse stijl. Alle activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een kidsparty, of juist naar een competitieve middag of avond met je vrienden, familie, of personeel? Je vindt de oplossing bij Lot66 Urban.

Bowlen in stijl

Een middagje, of avondje bowlen, wie vind dat nou niet leuk? Het is een gezellige sport waarbij je tussendoor meer dan genoeg tijd hebt om met elkaar te kletsen. Urban heeft 3 prachtige, professionele bowlingbanen. Deze bowlingbanen veranderen steeds van kleur, waardoor je altijd in stijl aan het bowlen bent. 

Minigolf langs Amerikaanse landmarks

In de Urban-vestiging hebben we 10 verschillende minigolfbanen, die allemaal ingericht zijn in het Amerikaanse thema en vernoemd zijn naar een Amerikaanse landmark. Zo hebben we een Golden Gate Bridge baan, een Santa Monica Pier baan, maar ook een baan met een raceway en ééntje met een haven. Over deze 10 banen kun je voor eens en voor altijd besluiten wie nu eigenlijk het handigste is met de golfclubs. Een middagje op onze minigolfbaan staat dan ook garant voor voldoende competitie en gezelligheid, zoals je van Lot66 mag verwachten!

Air hockey en basketballen

Naast de bovenstaande activiteiten hebben we ook een hal met wat leuke spellen vervaardigd in onze Urban-vestiging. Hier kun je onder andere genieten van een potje indoor basketbal op ons prachtige basketbalveld. Ook hebben we in deze hal een air hockeytafel staan. We hebben dus meer dan genoeg spellen en activiteiten om je dag te vullen met gezelligheid, competitie en plezier.

De X-Cube

Als klap op de vuurpijl volgt deze zomer nog de X-Cube. Lot66 Urbans is daarmee één van de primeur locaties in Nederland van deze gloednieuwe interactieve experience. De X-Cube is een kubus waarin je, met een groepje deelnemers, een andere wereld binnenstapt. Het is een kruising tussen een escaperoom en een videogame, met wisselende games en uitdagingen om de kamer uit te komen. Kun je niet wachten om de X-Cube uit te proberen? Houd dan vooral onze website in de gaten!

Reserveer nu!

Urban heeft alles wat je maar wil van een toffe activiteitenlocatie. Wil je even uitrusten van alle activiteiten? Dan kun je nog even heerlijk ontspannen aan de bar of in de American booths, onder het genot van een bijpassend aanbod in food & drinks. Omdat Lot66 Urban maar op 5 minuten rijden ligt van onze hoofdlocatie aan de Mijkenbroek, kun je altijd combineren met de activiteiten van die locatie; zoals karten, lasergame en een -traditionele- escape room. Enthousiast geworden? Reserveer dan nu jouw plek en datum! Wil je nog wat meer informatie? Dan kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

© 2022 Lot66Lothian BV