Vier je kinderfeestje bij Lot66 in Breda! | Lot66

Vier je kinderfeestje bij Lot66 in Breda!

Het leukste kinderfeestje vier je bij Lot66 in Breda. Bij ons kun je namelijk heel veel activiteiten doen die kinderen geweldig vinden. Voor of na de activiteiten kun je daarna met zijn allen lekker wat eten en drinken en een geslaagde middag afsluiten. Wij begrijpen dat een kinderfeestje niet te duur moet zijn, dus zorgen wij altijd voor lage prijzen. Zo kun je bij ons al een kinderfeestje vieren vanaf €7,50 per kind!

Op zoek naar originele kinderfeestjes in Brabant? 

Bij Lot66 in Breda, in het hart van Brabant, ben je op de juiste plek voor originele kinderfeestjes. Houdt jouw kind van racen en karten en is hij of zij zelfs fan van Max Verstappen? Boek dan een van onze meest originele kinderfeestjes, de Max Party! Tijdens deze party gaan de kinderen tegen elkaar racen, is er een heuse prijsuitreiking, wat lekkers te eten en te drinken en natuurlijk een cadeautje voor de jarige. Of is je kind groot fan van NAC Breda? Dan hebben we ook een erg origineel kinderfeestje; de NAC Kids Party! Eerst een leuke rondleiding bij NAC en daarna een stoere activiteit waarbij je kan kiezen uit lasergamen of karten. Natuurlijk met een lekker frietje of pannenkoek!

Geef het leukste kinderfeestje bij Lot66 in Breda!

Wat je kind ook leuk vindt, er is altijd een kinderfeestje samen te stellen dat helemaal naar zijn of haar zin is bij Lot66 in Breda. Kies voor een Kart Party, Bowl Party, Laser Party, Hoverboard Party of Movie Party! Bekijk alle mogelijkheden op onze website en neem voor meer informatie en reserveren contact met ons op. Wij helpen je graag om het ideale kinderfeestje voor jouw zoon of dochter samen te stellen!

© 2022 Lot66Lothian BV