Giftcards | Lot66

Giftcards

Verras je geliefde, familie, vrienden of collega's met een super mooi geschenk voor de feestdagen! Lot66 biedt nu giftcards aan speciaal voor de feestdagen. Meer weten? Lees dan snel verder!

 

Giftcards van Lot66
Vanaf nu kun je via onze website een giftcard bestellen die je cadeau kunt doen tijdens de feestdagen. Ken jij iemand die karten super leuk vindt? Geef deze persoon dan een giftcard voor 2 heats karten! Voor iedere activiteit bieden wij giftcards aan. Weet je niet zeker welke activiteit je moet geven? Geen paniek! Lot66 biedt namelijk ook een giftcard aan met een tegoed die je kunt inwisselen voor iedere gewenste activiteit.

 

Daarnaast kun je de giftcard mooi laten inpakken door ons en ontvang je de giftcard in een feestelijke verpakking. Hier wordt wel €1,50 extra voor in rekening gebracht. Op deze manier heb jij je cadeau het allermooiste verpakt tijdens de feestdagen!

 

Wil je graag een digitale giftcard bestellen om cadeau te geven? Klik hier

 

Wil je liever een fysieke giftcard met feestelijke verpakking en een persoonlijke boodschap? Stuur dan een mail met het bedrag, persoonlijke boodschap en de gelukkige ontvanger naar info@lot66.nl. Je kunt de giftcard vanaf 2 december bij Lot66 ophalen.

 

© 2021 Lot66Lothian BV